Seriale Online Gratis
Time: 0.015273809433"

Urmaresti online serialul: Sherlock 2010

Sherlock este un serial britanic de televiziune ale carui palpitante aventuri au loc Ón secolul 21. Remake-ul este produs de Hartswood Films pentru BBC Wales, co-produs cu WGBH Boston. Este o actualizare contemporana a povestiri lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alaturi de prietenul sau loial Watson, interpretat de Martin Freeman. Mini-seria "Sherlock" are episoade, fiecare cu durata de 90 de minute. Sa-i aduci pe domnii Holmes si Watson in Londra zilelor noastre - cu gadgeturi, chirii mari si razboiul din Afganistan - suna al naibii de riscant. Ai putea cadea lejer in penibil. Si totusi primul episod al celor de la BBC functioneaza de minune. Sunt 90 de minute balansate perfect intre un caz nail-biting si o introducere de personaje ca la carte, totul intr-un ritm atat de sustinut incat abia la a doua vizionare ai timp sa remarci cateva detalii simpatice. Tu ce parere ai despre acest serial?

Trailer: Sherlock 2010

► Sherlock 2010 online - sezonul 1 - click pentru episoade
Episodul 1 A Study in Pink Vizioneaza online
Episodul 2 The Blind Banker Vizioneaza online
Episodul 3 Great Game [Final] Vizioneaza online

► Sherlock 2010 online - sezonul 2 - click pentru episoade
Episodul 1 Scandal in Belgravia Vizioneaza online
Episodul 2 Hounds of Baskerville Vizioneaza online
Episodul 3 Reichenbach Fall [Final] Vizioneaza online

► Sherlock 2010 online - sezonul 3 - click pentru episoade
The Return Special Christmas Vizioneaza online
Episodul 1 The Empty Hearse Vizioneaza online
Episodul 2 The Sign of Three Vizioneaza online
Episodul 3 His Last Vow [Final] Vizioneaza online
Sezonul 4 apare in ianuarie 2016, data nespecificata.

Anunt important (30-November-2015)

• Server-ul Mail.ru si Ok.ru NU sunt optimizate pentru versiunea mobila (android). Pentru a viziona episoadele ce contin aceste playere este obligatoriu sa le vedeti de pe calculator, altfel serverele mentionate NU vor functiona!

• Server-ul Superweb este suprasolicitat si necesita o viteza mai buna la net pentru o vizionare in conditii optime. La player-ul VideoMega daca episodul nu porneste sau se intrerupe brusc, dati REFRESH (tasta F5) la pagina cu playerul. Vizionare placuta!

X
Accesari - 0

Daca ti-a placut Sherlock 2010, lasa un comentariu... sau share


» Admin ( 26-Noiembrie-2015, 11:04 pm )

Se actualizeaza site-ul !!!
Momentan comentariile sunt dezactivate, scuze pentru incovenient.Adauga comentariuAdaugati urmatorul cod:   995b9

Serial-online.ro este un website care ofera informatii despre seriale si actori. Serial-online.ro contine linkuri catre alte siteuri de pe internet. Serial-online.ro nu hosteaza sau incarca niciun material de tip video, film, fisier media (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp). Serial-online.ro nu este responsabil pentru acuratete, drept de autor, legalitate, decenta sau orice alt aspect din continutul altor siteuri catre care face trimitere. Daca aveti orice fel de probleme legale va rugam contactati administratorii care gazduiesc/hosteaza fisierele media.